WAT MOGEN WIJ VOOR U DOEN?

VAREN MET EEN SALONBOOT IN AMSTERDAM?

 

 ONVERGETELIJK LEUK!

HET HUWELIJKSBOOTJE

Taart, Champagne, feest...

 

Wij zijn een officiële trouwlocatie. Dat betekent dat u bij ons aan boord niet alleen een huwelijksaanzoek kunt doen maar ook nog eens elkaar het ja-woord geven. Stelt u zich eens voor dat u met een select gezelschap over onze prachtige grachten glijdt en ondertussen in de echt word verbonden. Romantischer kan niet!

DINEREN AAN BOORD

Eén van onze specialiteiten. Wij werken samen met diverse hotels en restaurants die verspreid over de hele stad aan onze prachtige Amsterdamse grachten liggen.  Het Amstel hotel, The Grand hotel, het Andaz hotel en hotel de l'Europe serveren hun heerlijkheden bij ons aan boord. Verder halen wij graag gerechten bij bijvoorbeeld restaurant Breitner a/d Amstel en restaurant van de Kaart aan de Prinsengracht.

 

Alles word a la carte door u gekozen en aan boord geserveerd. Eet u smakelijk!

MAATWERK

Graag spannen wij ons in om u te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke vaartocht. Een bijzondere gelegenheid vraagt om iets bijzonders als de Lieve.

Wij passen aankleding, catering,  opstapplaats, vaarroute enzovoorts met alle plezier aan uw persoonlijke wensen aan.

BORRELTOCHTEN

Een lekker borrelhapje met een goed glas bier? Wij hebben altijd diverse soorten bier koud staan. Of misschien een heerlijk glas Champagne of een goede Cava met een zojuist geopende oester; alles is mogelijk.

Laat ons weten wat u wilt en wij realiseren het voor u . U hoeft niets anders meer te doen dan achterover leunen in de riante Jugendstil salon of prachtige en comfortabele open kuip en te genieten, genieten, genieten!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

U WILT MEER INFORMATIE?

020 - 3 30 30 16

STUUR EEN MAIL

GO TO TOP OF PAGE

STUUR ONS EEN BERICHT

HOME   -   MOGELIJKHEDEN

HISTORIE   -   PRIJZEN   -   CONTACT

© rederij Lieve 2018