VAREN MET EEN SALONBOOT IN AMSTERDAM?

 

HEEL BIJZONDER EN ONVERGETELIJK LEUK!

OOK NA 10 KEER.......

Ervaar bij ons de menselijke schaal. U word door ons persoonlijk geholpen bij het boeken. Wij varen zélf met u door de stad en kunnen daardoor heel goed inschatten wat uw wensen en verwachtingen zijn. Als uw verwachtingen niet helemaal aansluiten bij een vaart met onze salonboot kunnen wij deze ook bijstellen in de communicatie; zodat u daadwerkelijk krijgt wat u verwacht. Door het persoonlijke  contact kunnen we ook creatiever reageren op veranderende omstandigheden en u wellicht eens 'verrassen' met iets wat u niet zelf had kunnen bedenken maar desondanks uitstekend in uw straatje past!

 

We zijn altijd bezig met nieuwe ideeën en laten we ons graag verrassen door bijzondere verzoeken van onze gasten.  Het is voor ons een uitdaging om, waar mogelijk, deze verzoeken in te passen binnen het kader van de mogelijkheden op onze salonboot. Wij schromen ook niet om het u duidelijk te maken als een plan 'minder goed' past bij ons product. Daar willen wij ook professioneel in zijn. We zullen in zo'n geval altijd ons best doen om een passend alternatief te voor u te vinden.

 

Hieronder een paar voorbeelden van wat wij zoal doen. Deze zijn uiteraard niet in beton gegoten. U kunt alles aan ons vragen. Het is ons streven om u vanaf het eerste moment tevreden te stemmen. Het is ons streven om een duurzame relatie met u op te bouwen; duurzaam door tevredenheid, zorgvuldigheid en gedeeld plezier.

Foto van etende en drinkende gasten aan boord van de Lieve

DINEREN AAN BOORD

Eén van onze specialiteiten; wij werken samen met diverse hotels en restaurants die, verspreid over de stad, aan onze prachtige Amsterdamse grachten liggen.  Het Amstel hotel, The Grand hotel, het Andaz hotel en hotel de l'Europe serveren hun heerlijkheden bij ons aan boord. Ook halen wij graag gerechten bij bijvoorbeeld restaurant Breitner a/d Amstel en restaurant van de Kaart aan de Prinsengracht.  Andere mogelijkheden zijn er uiteraard ook.

 

Desgewenst serveren wij ook een 5, 6 of 7 gangen 'tasting' diner aan boord. Dit is dan niet a la carte maar heeft als voordeel dat we niet op gezette tijden aan moeten leggen bij diverse restaurants.

 

Alles wordt, aan boord, a la carte door u gekozen en geserveerd. Eet u smakelijk!

HET HUWELIJKSBOOTJE

Romantiek, taart, Champagne, feest...

 

Wij zijn een officiële trouwlocatie. Dat betekent dat u bij ons aan boord niet alleen een huwelijksaanzoek kunt doen maar ook nog eens elkaar het ja-woord geven. Stelt u zich eens voor dat u met een select gezelschap over onze prachtige grachten glijdt en ondertussen in de echt word verbonden.

 

Romantischer kan niet!

 

 

MAATWERK

Graag spannen wij ons in om u te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke vaartocht. Een bijzondere gelegenheid vraagt om iets bijzonders als bijvoorbeeld salonboot Lieve.

 

Wij passen aankleding, catering,  opstapplaats, vaarroute, enzovoorts, met alle plezier aan uw persoonlijke wensen aan.

BORRELTOCHTEN

Een lekker borrelhapje met een goed glas bier? Wij hebben altijd diverse merken bier koud staan. Of misschien een heerlijk glas Champagne of een goede Cava met een zojuist geopende oester; alles is mogelijk.

 

Laat ons weten wat u wilt en wij realiseren het voor u . U hoeft niets anders meer te doen dan achterover leunen in de riante Jugendstil salon of prachtige en comfortabele open kuip en te genieten, genieten, genieten!

NIEUWSGIERIG NAAR DE DETAILS?

KIJK OOK OP ONZE CATERING PAGINA

PLANNEN? VRAGEN?

STUUR EEN MAIL

REDERIJ LIEVE AMSTERDAM

© 2017 REDERIJ LIEVE AMSTERDAM